A kor trendjének megfelelően NB III-as felnőtt csapatunk február 23-án, vasárnap ismét belekben folytatta a felkészülést a március 8-án kezdődő tavaszi szezonra.

A felkészülési program összeállításakor még a Kozármislenyben jól megszokott, hagyományos disznóvágás szerepelt a tervekben, szokásos módon két héttel a tavaszi rajt előtt. Ezúttal azonban némiképpen változott a csapat-összetartó tematikája: az új EU-s irányelveknek megfelelően megkérdeztük a disznót, aki nem járult hozzá, hogy levágjuk, így végül is kolbásztöltéssé szelídült a program.

A sportház emeletén megrendezett magaslati felkészülés során a Koronavírus elűzését, illetve megelőző fertőtlenítését szolgáló birs és kajszi elixírek elfogyasztása után két kapitány – Fenyvesi Olivér és Kocsis Adrián – választott csapatokat, hogy ilyen formában mérjék össze szakácstudásukat játékosaink.

A verseny két kategóriában zajlott: a gyorsabban elkészülő brigádot, valamint a finomabb kolbászt készítő kollektívát is díjaztuk. A gasztrocsatában komoly küzdelem alakult ki, focistáink ritkán látható precizitással fűszereztek és töltöttek, szigorúan Feleki Árpád felügyelete mellett. Az eredmény pedig végül igazságos döntetlent hozott.

Úgy érezzük azonban, hogy mindkét csapat nyert, hiszen a program végig jó hangulatban zajlott, ahol néhányan bizony most kerültek először ilyen közelségbe a darált hússal és a műbéllel.

Reméljük, új igazolásaink számára is sikerült átadnunk valamit a hamisítatlan Mislenyi Hangulatból. A kialakuló egységből pedig szurkolóink, szimpatizánsaink profitálhatnak a legtöbbet, ha a pályán is olyan eredményesen működnek együtt a játékosok, mint a töltővel folytatott küzdelemben.